Новости

Есенски сестрински средби во првата половина на месец Октомври

Организацискиот одбор на медицински сестри и техничари при ЈЗУ УК по хируршки болести Св. Наум Охридски од Скопје организира Есенски сестрински средби во првата половина на месец Октомври во Скопје под мотото: “Сестринската професија – наука и уметност насочена кон промовирање на квалитетен живот на индивид...

Делегација од одделот за Трауматологија присуствуваше на конгрес во Р.Србија

Делегација од одделот за Трауматологија во состав од: Д-р Небојша Настов, Асс. Д-р Горан Алексовски, Д-р Ангелина Крстева, Д-р Биљана Цветановска Илиевски, Д-р Ристо Тодоров, Д-р Лабинот Бектеши и Д-р Дарко Димитровски, присуствуваше на четвртиот конгрес во организација на Српската Трауматолошка...

Клиниката „Св. Наум Охридски“ доби современ апарат за крвни анализи

Во Клиниката за хируршки болести „Свети Наум Охридски" во Скопје денеска е предаден во употреба нов современ апарат за лабораториски анализи со капацитет од 400 анализи за час. На промоцијата на новата опрема присуствуваше премиерот Никола Груевски, придружуван од министерот за здравство Никола Тодоров. Тој изја...

Партнери

Услуги

Оддели

Клиниката е составена од повеќе од 15 оддели со врвни доктори од различни супспецијалности.

Центри

Единствениот републички центар за изгореници во клиниката за хируршки болести „Св.Наум Охридски“.