Промовирана новата медицинска опрема на Клиника по хируршки болести

Апарати за компјутерска томографија и магнетна резонанца кои се дел од новата медицинска опрема беа промовирани денеска на хируршката клиника „Св.Наум Охридски“ во Скопје (поранешна Градска болница). На промоцијата при...
Повеќе...