Делегација од одделот за Трауматологија присуствуваше на конгрес во Р.Србија

Делегација од одделот за Трауматологија во состав од: Д-р Небојша Настов, Асс. Д-р Горан Алексовски, Д-р Ангелина Крстева, Д-р Биљана Цветановска Илиевски, Д-р Ристо Тодоров, Д-р Лабинот Бектеши и Д-р Дарк...
Повеќе...

Клиниката „Св. Наум Охридски“ доби современ апарат за крвни анализи

Во Клиниката за хируршки болести „Свети Наум Охридски" во Скопје денеска е предаден во употреба нов современ апарат за лабораториски анализи со капацитет од 400 анализи за час. На промоцијата на новата опрема присуству...
Повеќе...